Duinrell Sinterklaasfeest 2015 in het land van Sinterklaas

Nieuws

0 Comments

Vier jij ook bij Duinrell Sinterklaasfeest 2015 in het land van Sinterklaas?

Dit jaar zijn Sinterklaas en zijn pieten voor de zesde keer te gast bij Duinrell en dat vieren zijn op 21, 22, 28 en 29 november 2015 door Duinrell om te toveren tot het Landgoed van Sinterklaas met het SiSa Sinterklaasconcert, het Huis van Sinterklaas, De Magische Pieten Parade en verschillende attracties.

SiSa Sinterklaasconcert
In de Disco kun je genieten van een leuk en swingend SiSa Sinterklaasconcert. Presentatrice en zangeres Sita gaat er samen met de Party Pieten en het publiek een groots Sinterklaasfeest van maken. Het belooft een voor de kinderen niet te vergeten show te worden bomvol bekende en nieuwe Sinterklaashits! Maar dan blijken er vreemde dingen aan de hand te zijn in het Huis van Sinterklaas. Zou het SiSa Sinterklaasconcert dit jaar dan toch niet doorgaan? Of kunnen de Politie Piet, Smul Piet, Hoofd Huispiet en de kinderen in de zaal misschien helpen om Sinterklaas op tijd in de Disco te krijgen?

Showtijden:
21 nov 11:30u
22 nov 12:30u
23 nov 11:30u
24 nov 11:30u

het Huis van Sinterklaas
Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar waar de Pieten slapen, waar alle cadeau’s ingepakt worden en hoe jouw verlanglijstje terecht komt bij Sinterklaas? Breng dan een bezoekje aan het Huis van Sinterklaas en ontdek de geheimen van het mysterie! Je kunt een les volgen op de Pietenschool, een hapje eten bij de Smul Piet in het Pietenrestaurant of meehelpen met het inpakken van de cadeau’s in de Pakjeskamer. Uiteraard mag je ook op de foto met het paard van Sinterklaas!

De Magische Pieten Parade
2 keer per dag trekt De Magische Pieten Parade door het park met de Pieten van het Showballet, de Blus Piet, Politie Piet, Pleister Piet en een prachtige praalwagen voor Sinterklaas

Attracties
Er valt nog meer plezier te beleven op het landgoed van Sinterklaas met een aantal attracties zoals de Locomotion, de zweefmolen, de Minitrein, de Kikkerachtbaan, de Mad Mill, de stoere achtbaan Dragonfly en de achtbaan Falcon.

Kenmerken van Landgoed van Sinterklaas op Duinrell
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 – 21), Familie (jong en oud), Attractieparken

Koop nu je kaartjes voordat ze straks zijn uitverkocht!

Sinterklaas Actie Duinrell

Video impressie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Close
Wij stellen het op prijs als u ons support
Door op 1 van de buttons te klikken, helpt u onze website beter te maken