Kerstmis, Kerstfeest, Kerst 2015

Ben jij al helemaal voorbereid op kerst 2015?

Kerst 2015 bij KortingsWijzerNou… Wij in ieder geval wel! Omdat wij weten hoe belangrijk het is voor jou en je gezin dat je kinderen in volle teugen kunnen genieten van de hele heisa om en rond Kerstmis, helpen wij jou een handje om inspiratie op te doen.

Zo kun je bij ons uiteraard terecht voor de winkel aanbiedingen en kortingen voor Kerst kadootjes, kerstdecoratie en kerst allerhande, maar ook om inspiratie op te doen voor het kerstfeest.

Kerstfeest, kerst, kerstmisWat is kerstmis?
Kerst is een gezelligheidsfeest in de koude wintermaanden is het de ideale tijd om met vrienden, familie en geliefden bij elkaar te zijn. Kerst is niet alleen een gezelligheidsfeest. Kerstmis (Christmas), afgeleid van “Christus-mis” is het feest ter herdenking van de geboorte van Jezus Christus. Kerstmis is de mis ter ere van de geboorte van Jezus Christus.

Het ontstaan van Kerst als feest
Het kerstfeest word niet daadwerkelijk op de geboortedag van Jezus Christus gevierd. Het feest zoals wij dat kennen, stamt af van het jaar 340 na Christus. De toemalige Paus, Julius de 2e wilde afrekenen met hardnekkig gebruik. Op 25 december werd ieder jaar de zon aanbeden en door op deze dag kerst te gaan vieren, werd een eind gemaakt aan de verering van de zon. Omdat niet de zon, maar het licht van de wereld, Jezus Christus die aanbidding verdiende.

Close
Wij stellen het op prijs als u ons support
Door op 1 van de buttons te klikken, helpt u onze website beter te maken