Black Friday 2015 acties

Het is weer Black Friday 2015! Dit betekent dat er veel online winkels leuke kortingen weggeven.

Betekenis van Black Friday
Black Friday, of gewoon in het Nederlands zwarte vrijdag is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Op die vrijdag hebben dan de meeste werknemers een vrije dag. Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en werd rond 1965 voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.

Rond 1981 wordt voor het eerst melding gemaakt van een alternatieve theorie dat op die dag de winkeliers voor het eerst “in het zwart” komen te staan, dat wil zeggen winst beginnen te maken voor het jaar. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Uiteraard is dit technisch onjuist, omdat de detailhandel wel degelijk winst maakt gedurende andere tijden van het jaar. Echter, het illustreert hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat.

Op 27 november 2015 is het dus Black Friday. Dit is dus het Black Friday weekend

Wil jij weten waar in welke online webshops ze deze bijzondere feestdag vieren?

Kijk hieronder welke online winkels mooie Black Friday acties hebben:

Boohoo Black Friday korting 2015 | Black Friday 2015 Black Friday V&D korting | Black Friday 2015 Black Friday Hunkemoller korting | Black Friday 2015
 Black Friday Asos korting  Black Friday Bjorn Borg  Black Friday Perry Sport korting
 Black Friday Spartoo korting  Black Friday Intertoys korting

 

Close
Wij stellen het op prijs als u ons support
Door op 1 van de buttons te klikken, helpt u onze website beter te maken